(+34) 650 27 24 27 Català | Castellano | Français | English | Deutsch
x
?>
qui som? allotjaments restaurants i bars activitats RESERVES ONLINE
Suport al projecte El Bulli Foundation a Cala Montjoi


El Manifest Adhesions al manifest Preguntes i respostes

Llocs web relatius a elBulli Foundation

- Web oficial elBulli Foundation.
- Web Aquitecte Ruiz Geli.


Preguntes i respostes sobre el projecte elBulli Foundation

- El projecte de elBulli Foundation es farà en terrenys públics?
No. ElBulli Foundation es construirà en terrenys privats, propietat de Juli Soler i Ferran Adrià, al mateix lloc on hi havia el restaurant elBulli.

- El project de elBulli Foundation es farà amb diners públics?
No. Es construirà TOTALMENT amb fons privats.

- En cap cas es pot construir en un Parc Natural?
No. En un Parc Natural, sense ser reserva integral, està permesa la construcció de fins a un màxim del 50% de la part ja edificada. Link: Pla Especial (Pag. 34681 - Punt: 45.6 Condicions d’edificació.)

- Cala Montjoi és una cala verge i no alterada?
No. A Cala Montjoi, a part de elBulli Foundation, existeix una Ciutat de Vacances, diverses edificacions particulars (que actualment es poden llogar) i estructures centenàries de terrasses d'ús agrícola i ramader. Link: Google Maps de Cala Montjoi

- Els terrenys de elBulli són privats, quin benefici tindrà la població?
Si la iniciativa prospera, amb el canvi de llei i l'entesa de l'excepcionalitat del projecte, tots els terrenys de elBulli Foundation passaran a ser propietat de la Generalitat de Catalunya. A més, els terrenys que actualment estan tancats s'obririen al públic perquè en pogués gaudir.

- Es veurà afectada la Geozona del Cap de Norfeu?
ElBulli Foundation està situat a uns 2 quilòmetres de l'anomenada Geozona, que actualment, fora de temporada, ja té un elevat número de visitants.

- Tindrà un gran impacte per les comunicacions?
Els impulsors del projecte han anunciat que, si cal, es pot tancar el recinte durant el mes d'agost, que és quan es preveu que hi hagi una major afluència de visitants a la zona. Les actuacions que caldria fer a la carretera de Montjoi s'haurien de fer igualment de la mateixa manera que es fan remodelacions a les carreteres que van al Far de Cap de Creus o al Paratge de Tudela, a Cadaqués. A més, algunes empreses com el Tren Turístic i els vaixells de Roses estarien interessades en poder traslladar-hi visitants des de Roses. D'aquesta manera es crearien llocs de treball.

- S'hauran de crear pantalans i zones d'accés dels creuers de Roses?
No és necessari, ja que actualment els vaixells porten grups d'estudiants per fer estajos a la ciutat de vacances i poden desembarcar directament a la platja de Montjoi. Actualment ja existeix un entramat de boies creades. A més, el pla d'usos marins del Cap de Creus contempla l'augment de les boies i la gestió per part del Parc d'aquestes. D'aquesta manera el projecte podria comportar un increment d'ingressos per al propi Parc Natural.Signa el manifest:

Ha d'omplir totes les dades de forma correcte, no es tindràn en compte les firmes suspitoses de ser falses. Rebrà un e-mail amb les dades que ha facilitat i la signatura del manifest

Dono el meu total suport i signo el manifest en suport del projecte elBulli Foundation a Cala Montjoi.


SI - No
Com a persona física dono el meu consentiment per publicar el meu nom en format: 'J. Cognom' i la població que ha registrat, en aquest portal web.Estic d'acord amb la política de privacitat d'Associació Estació Nàutica Roses Cap de Creus.


Heu de tenir en compte:

Verificarem totes les signatures i les que detectem que puguin ser falses o incompletes les esborrarem.

Hem posat un codi de seguretat per evitar signatures fraudulentes.

Totes les dades facilitades en aquets formulari s'utilitzaran únicament i exclusivament per la fita a la que signen. NO s'utilitzaran en fins publicitaris ni comercials.

Si signeu com a empresa heu de especificar el CIF de l'empresa, i si voleu signar també com a particular heu de tornar a signar amb el vostre NIF.

Si teniu algun problema en l'enviament de la vostra signatura ens la podeu fer arribar amb totes les dades a l'e-mail: [email protected]© 2013 | Estació Nàutica Roses - Cap de Creus | Av. de Rhode, s/n; Port Esportiu 17480 - Roses (Costa Brava), Girona
T. 972154412 - M. 650272427

Avís Legal | Contacte | Associa't | Entrada Associats