(+34) 650 27 24 27 Català | Castellano | Français | English | Deutsch
qui som? allotjaments restaurants i bars activitats RESERVES ONLINE
Suport al projecte El Bulli Foundation a Cala Montjoi


El Manifest Adhesions al manifest Preguntes i respostes

Manifest a favor de elBullifoundation a Cala Montjoi

El projecte del prestigiós cuiner Ferran Adrià dins el Parc Natural del Cap de Creus, precisament en el lloc on té les arrels elBulli, serà un referent mundial que suposarà un gran prestigi per a l'Empordà, per les comarques de Girona i per al conjunt de Catalunya. És una iniciativa que situa la cuina catalana i el Cap de Creus al món, i que lògicament estarà al servei del País. Cala Montjoi és l'emplaçament idoni i la preservació de la natura està absolutament garantida, ja que el projecte d'Enric Ruiz-Geli, que ara es troba a exposició pública, passarà tots els filtres necessaris per assegurar aquesta premissa, que es considera del tot bàsica.

ElBullifoundation no suposa cap impacte ambiental per a Cala Montjoi, ni afecta cap comunitat animal ni vegetal, sinó tot al contrari, servirà per ordenar el paisatge d'aquesta cala. Així, aquest projecte en el fons contribuirà a millorar la conservació del Parc Natural del Cap de Creus.

Es tracta d'una gran oportunitat per donar a conèixer aquest espai únic, ja que els visitants atrets per elBullifoundation també han de sortir conscienciats dels valors del Parc Natural.

El problema de l'accessibilitat es pot resoldre amb accessos públics i sostenibles per terra i per mar, que minimitzaran l'impacte ambiental i que poden servir a més, durant el recorregut, per donar a conèixer i conscienciar als visitants dels valors del Parc Natural.

L'afany per innovar i millorar va portar Ferran Adrià a tancar elBulli i transformar el premiat restaurant en un projecte de formació, informació i coneixement. ElBullifoundation ajudarà a atraure turisme d'arreu del món durant totes les èpoques de l'any. Cal tenir en compte que es tracta d'un projecte de creativitat gastronòmica, al voltant del qual es poden crear sinèrgies i ajudar a desenvolupar projectes relacionats amb l'alimentació, és a dir, amb l'agricultura , la ramaderia i la pesca de la zona. Un altre objectiu és que, a més de ser avantguardista amb cuina, sigui un lloc de peregrinació també per a arquitectes i experts en energies renovables de tot el món. Segur que Ferran Adrià podria tirar endavant el projecte a molts altres llocs del món, on ja li han fet propostes, però ha triat seguir treballant des de cala Montjoi , el lloc on ha vist néixer i créixer elBulli.

Les lleis s'han de poder modificar en casos excepcionals i creiem que aquest projecte mereix una adaptació de la llei per fer-lo possible. Cal recordar, a més, que la Fundació se sustentarà únicament amb capital privat i que finalment el projecte revertirà a la societat. Ferran Adrià ja ha deixat clara, moltes vegades i de manera rotunda, la seva postura a favor d'un projecte sostenible i respectuós amb el medi natural . Per tot això, les persones i col·lectius presents i adherits en aquest acte també estem convençuts que és un projecte absolutament idoni i que les seves repercussions ecològiques, econòmiques i socials són totalment positives.

A favor de elBullifoundation!!

Ens toca deconstruir la demagògia i ajudar a cuinar un gran projecte de país!!

Cala Montjoi, diumenge 21 de setembre del 2014


Signa el manifest:

Ha d'omplir totes les dades de forma correcte, no es tindràn en compte les firmes suspitoses de ser falses. Rebrà un e-mail amb les dades que ha facilitat i la signatura del manifest

Dono el meu total suport i signo el manifest en suport del projecte elBulli Foundation a Cala Montjoi.


SI - No
Com a persona física dono el meu consentiment per publicar el meu nom en format: 'J. Cognom' i la població que ha registrat, en aquest portal web.Estic d'acord amb la política de privacitat d'Associació Estació Nàutica Roses Cap de Creus.


Heu de tenir en compte:

Verificarem totes les signatures i les que detectem que puguin ser falses o incompletes les esborrarem.

Hem posat un codi de seguretat per evitar signatures fraudulentes.

Totes les dades facilitades en aquets formulari s'utilitzaran únicament i exclusivament per la fita a la que signen. NO s'utilitzaran en fins publicitaris ni comercials.

Si signeu com a empresa heu de especificar el CIF de l'empresa, i si voleu signar també com a particular heu de tornar a signar amb el vostre NIF.

Si teniu algun problema en l'enviament de la vostra signatura ens la podeu fer arribar amb totes les dades a l'e-mail: [email protected]© 2014 | Estació Nàutica Roses - Cap de Creus | Av. de Rhode, s/n; Port Esportiu 17480 - Roses (Costa Brava), Girona
T. 972459067 - M. 650272427

Avís Legal | Contacte | Associa't | Entrada Associats